OM OSS

Vertifiks heiser Norge

Vertifiks hjelper deg opp i høyden. Vi utfører alt av vertikale jobber, og spesialiserer oss på byggheiser, tårnkranheiser, hengestillas og klatrestillas til byggeplasser. Trenger du hjelp med montering eller ettersyn? Vi ordner det også!

Om Vertifiks

Vertifiks ble etablert i juni 2016 av Thomas Flesvik. Han startet karrieren sin som  automatiker i Bautas før han startet sitt eget selskap. I dag er Vertifiks en sertifisert og sakkyndig bedrift som hjelper deg med å utføre alt innen vertikale jobber. Vi opererer hovedsakelig i Oslo og omegn, men tar også oppdrag i resten av landet.

Hva leverer Vertifiks?

I tillegg til å selge, leie ut og montere bygg- og tårnkranheiser, klatrestillas og hengestillas, utfører vi installasjoner, serviceavtaler, servicevaktordninger og reparasjoner på kraner og løfteredskaper.

Vertifiks har agentur med italienske Electroelsa, som produserer ulike typer byggheiser og transportplattformer. Vi er stolt av å være den eneste bedriften i Norge som har avtale med Electroelsa, vi både selger og leier ut deres heiser. Vår samarbeidspartner legger vekt på innovasjon og brukervennlige løsninger, noe som sikrer at produktene gir deg en enklere arbeidshverdag.

Vertifiks er din rådgiver innen vertikale jobber

Vi stiller som rådgivere i byggeprosessen slik at du til enhver tid får det produktet som er mest gunstig for å utføre jobben din.

Vi i Vertifiks legger vekt på forutsigbarhet i møte med våre kunder. Vi er opptatt av punktlighet og tydelighet i alle ledd av arbeidsprosessen, slik at du kan være trygg på at du overholder tidsfristen på byggeprosjektet.

Lærlingbedrift

Vertifiks tar kunnskap på alvor. Vi er godkjent lærlingbedrift, og satser sterkt på å utdanne nye, dyktige fagfolk. Som lærlingbedrift stilles det krav til at vi har faglig kvalifiserte personer som har ansvar for opplæring

Sponsorbedrift

Vertifiks er opptatt av å støtte og gi tilbake til lokalsamfunnet vårt. Siden 2018 har vi vært stolt hovedsponsor av Åkrene IF.

Vekstbedrift

Sammen med våre kunder har Vertifiks vokst hvert år siden oppstarten. Vi legger vekt på å levere produkter og tjenester av høy kvalitet, og skal aldri dra fra en jobb uten at vi er stolte av det vi har gjort. Denne holdningen har gitt oss mange kunder.

Vertifiks som en lærlingbedrift

Vertifiks ønsker å gi tilbake til samfunnet og være et miljø for vekst og utvikling. Siden oppstarten i 2016 har vi derfor satset sterkt på lærlinger. Vi er opptatt av å gi mennesker i starten av utdanningen en mulighet for videre opplæring, og har et tett samarbeid med Strømmen videregående skole. Vi får inn nye lærlinger hvert år, og for øyeblikket har vi tre dyktige lærlinger derfra.

Vertifiks er sertifisert bedrift

Gjennom NMBU er Vertifiks sertifisert som sakkyndig virksomhet. Vår sertifisering gjelder følgende fagområder:

H — Hengestillas (alle typer)

K — Klatrestillas for høyder over 3 meter (alle typer)

BH — Byggeplassheiser (alle typer)

Sertifikatnummer: sv 117 og 118

Som sakkyndig virksomhet kan vi utføre kontroll på alle våre heiser for at de skal være godkjent å bruke. Det gjør at du kan være trygg på at sikkerheten og kvaliteten på produktet og arbeidet ivaretas.

Vårt Team

Thomas Flesvik

Daglig leder

Christos Bardas

Fagarbeider, industrimekaniker

Simen Mangen

Montasjeleder/Fagarbeider, industrimekaniker

Ole Martin

Læring

Mats Brekke

Driftsleder, Rådgivende Ingeniør

Magnus Mangen

Lærling